Inspiration & kreativitet

882435_boxed.jpgJag har insett att kreativitet inte är min starkaste sida. Jag känner flera gånger att jag hade behövt hitta på bra eller finurliga saker, men att jag inte riktigt lyckas med det. Att jag ha behov av att tänka lite mer ‘outside the box’. Speciellt i mitt nuvarande projekt med Danmark.

För många är detta med kreativitet säkert naturligt. Men det måste ju också finnas tankemönster, som hjälper en att vara kreativ. Så jag vill fråga ifall det finns några tips om hur man blir mer kreativ. Lite inspiration till kreativt tänkande så att säga.

5 thoughts on “Inspiration & kreativitet”

 1. Haaller med om att man tanker outside the box alldeles foer lite. Sitter med Brett och spaanar ideer och han bara hittar paa det ena efter det andra…aa andra sidan kan han verkligen inte genomfoera dem.

  Jag antar att det kanske finns tvaa kategorier av maenniskor, folk som taenker och folk som goer.

  Brett skulle passa i vilken thinktank som helst, jag skulle kunna genomfoera alla hans ideer!

 2. Ja, man känner igen det där med att vissa bara spottar ur sig ideer. Det är väl rätt djupt rotat i människor. Jag undrar om någon har forskat på det och vet ifall kreativitet är ärftligt eller inlärt. Man skulle ju gissa på ärftlig, men det hade ju kunnat vara uppväxten också, och hur personer i ens omgivning beteende sig. Då hade jag haft mer hopp att det går att lära sig bli kreativt.

 3. Jag har en bok som heter lateral marketing, skriven av Kotler, som handlar om hur man tänker out of the box när det gäller att komma på nya produkter.

  Där är strategier och tekniker för att lyckas med det.

  Du kan få låna den om jag får tillbaka 48 laws of power :)

 4. Ok då, antar att jag skulle kunna låna 48 laws of power igen i framtiden. Det är en väldig bra bok.
  Men jag vill ha tillbaka Tomhetens Triumf då med, bara så att du vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *