Vad ska kaffemaskiner.se heta?

Detta började med en post på Facebook. Jag behövde nämligen ideer – när jag i början på året tog över kaffemaskiner.se, så hade vi bara rätt till domänen under ett år, de gamla ägarna ville ha för mycket betalt för den, så jag tyckte det var inte värt det, utan bättre bygga trafiken till en ny domän istället. Men vad ska den heta? På Facebook frågade jag efter ideer och tips, och en hel uppsjö av kul och kreativa namn kom fram! Efter att ha kollat på realismen i de olika förslagen (finns domännamnet ledigt, går det att uttala, förstår nya besökare tydligt vad som menas, och liknande sådana saker…) och rådfrågat mina närmsta sedan vad de tycker, så blev det till slut bestämd: kaffemaskiner.se heter från och med nu nybryggt.nu.

Varför nybryggt.nu?

Många som hörde det förslaget föll för det direkt, vilket var ett gott tecken. Många hade väldigt positiva associationer till ordet / namnet också, vilket också kändes bra. Tyvärr var .se domänen inte ledigt, men .nu domänen var. Detta var initialt något jag tyckte var mycket dåligt, men många sade att det inte gjorde något – och att nybryggt.nu nästan var en lite rolig touch på namnet som snarare förstärkte än försämrade.

Så från och med nu finns e-handeln för kaffe på nybryggt.nu. Så gå in och köp något av våra italienska kaffesorterna, så som Illy, Segafredo eller Passalacqua, eller varför inte en ny fin kaffemaskin! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *